NETTBUTIKK

Hepro er stolte over å ha vunnet rammeavtale for å levere trappeassistenten AssiStep til NAV.

AssiStep er et hjelpemiddel for de som føler seg ustø opp eller ned trappen, hjemme hos seg selv eller andre steder. Et nyskapende og allerede gjennomprøvd produkt, som diskret monteres langs trappen for å gi brukere frihet til å bevege seg i hele hjemmet sitt, slik at man kan holde seg aktiv og trygg.

AssiStep består av en håndlist og et håndtak som flyttes langs håndlisten. Hvis man mister balansen eller faller, låses håndtaket automatisk og gir støtte og fallforebygging.

Trappeassistenten AssiStep er fra februar 2021 prisforhandlet med NAV og har fått rangering 1 i post 17 i rammeavtalen for «Løfteplattformer og hjelpemidler i trapp».

Plassbesparende og fleksibel

“Noen av de unike fordelene med AssiStep kontra andre løsninger er hvor lite plass den tar i trappen, at den holder brukerne i aktivitet og at det kan monteres i så å si alle typer trapper. Når vi startet samarbeidet med Hepro tilbake i 2016 kunne AssiStep bare leveres til rette trapper. Siden den gang har vi kontinuerlig videreutviklet og forbedret produktet slik at det i dag er et helt servicefritt produkt som kan monteres i alle vanlige trappetyper. Vi har også jobbet tett med Hepro for å få innspill til hvordan vi kan dekke stadig flere brukerbehov og kommer med spennende nyheter om dette snart,” forteller gründer Halvor Wold.

“Vi i Hepro gleder oss til at dette fantastiske produktet vil nå komme i enda flere hjem”, sier Geir Tore Jakobsen, administrerende direktør i Hepro.

“Trappeassistenten AssiStep bidrar til mestring og trygghet, og brukere opplever selvstendighet og en mer aktiv hverdag. Å holde kroppen i aktivitet forebygger fallulykker og gjør at brukerne kan bli boende i sitt eget hjem lengre. Jeg har personlig besøkt mange brukere som har fått AssiStep installert og sett den dramatiske positive endringen det har hatt på livskvaliteten til både brukerne og pårørende.”