NETTBUTIKK
Banner Image

HeproBad – komplette baderomsløsninger

Komplette baderomsløsninger utformet med tanke på brukere med funksjonsnedsettelse og spesielle behov. Baderomsløsningene forhandles av vårt søsterselskap, Funkjsonsutstyr AS.

Vårt baderomskonsept

Det ideelle Hepro baderommet består av førsteklasses innredning og utstyr med bestemt plassering for å sikre optimal brukervennlighet.

Vi tilbyr komplette baderomsløsninger utformet med tanke på brukere med funksjonsnedsettelse og spesielle behov. Vi hjelper fagfolk med å skape effektiv planløsning med fokus på ergonomi, design og funksjonalitet.
Våre funksjonelle baderomsløsninger for sykehus og omsorgsboliger er utformet for å oppfylle arbeidskrevende behov hos brukere og pleiepersonell. Vi har gjennom 20 års salg og utvikling i Norden utviklet et konsept som har fokus på funksjonelle løsninger. Våre produkter er både antibakterielle og antimikrobielle. Testet i henhold til ISO 22196.

​​​Vi leverer også enkel og elegant innredning for offentlige sanitærrom og toaletter. Multifunksjonelle og skreddersydde løsninger for alle brukere som tar hensyn til spesielle behov for menn og kvinner, personer med bevegelighetsvansker, foreldre med spedbarn og småbarn. Løsning med stilfulle produkter for hoteller, kontorbygninger og kultursenter. Et skreddersydd baderom for private hjem og en uavhengig livsstil. Løsningen er både funksjonelt og attraktivt designet. Fremmer daglige aktiviteter og evne til å klare seg selv med trygghet og stil.
Module Image

Antimikrobielle materialer

​Antimikrobielt belegg forhindrer at infeksjoner spres via baderomsinnredning. Våre produkter er behandlet med Biocote®. Silver- ion teknologien dreper 99,99% av virus og bakterier, og etterlater alle gripeflater fri for farlige bakterier og virus. Et slitesterkt og bakterie-hemmende belegg forbedrer hygienen og reduserer miljø-belastningen. Konseptet er spesialtilpasset beboerbad på sykehus, sykehjem og omsorgsboliger for personer med nedsatt funksjonsevne.
Module Image

Fargene er valgt for å gjøre det lettere å forstå omgivelsene

​Farger og nyanser har stor betydning for hvordan rom og avstand oppfattes. Derfor er farger og belysning i baderommene våre valgt med største omhu.

Denne varme rødfargen er spesielt utviklet for demente. Vi har både hvit, grå og rød i standard-sortimentet vårt.
Module Image

Praktisk og helhetlig design

​Hver form og detalj har et formål. Nøye planlegging og funksjonell design som forbedrer brukervennlighet og sikkerhet.

Hvorfor velge baderomsløsninger fra Hepro?

Nøye planlagte løsninger

Våre funksjonelle baderomsløsninger som fremmer selvstendighet og mobilitet ved å gi brukere god plass til å bevege seg trygt med en rullator eller i en rullestol. Løsningene har nøye planlagte og utprøvde funksjonelle elementer som hjelper brukerne med å være uavhengige og mobile, og lar omsorgsgiverne arbeide i gode ergonomiske posisjoner.
Module Bilde

Produkter

Komplett utvalg av produkter for beboerbad i sykehus, sykehjem og omsorgsboliger.
Module Image

Servanter

De elegante Gaius-servantene er laget av slitesterk og antimikrobiell støpemarmor eller komposittmateriale. Servanter av komposittmateriale er sømløse med faste håndtak, og i tillegg har de markerte kontrastfarger. Servanter av støpemarmor har et solid håndtak montert i forkant som øker trygghet for brukeren og gir godstøtte. Servanten er designet for å gi rullestolbrukere enkel tilgang.
Module Image

Skap

De praktiske Gaius-baderomsskapene er konstruert for å tåle aktiv bruk. Serien inkluderer ulike oppbevaringsmuligheter som uttrekkbar trådkurv, håndkleoppheng og såpedispenser. Plassering av el-uttak inni høyskapet gir god tilgjengelighet for rullestolbrukere. Skapene har også kontrastfarge. Kan tilpasses etter behov.
Module Image

Dusjseter

Gaius dusjseter har en rekke fordeler. Det er ergonomisk utformet med en temperert overflate. Hull i setet sikrer god vannavrenning. Lett å rengjøre. Høydejusterbart med enkelt grep og kan foldes inn til vegg. Finnes i flere utførelser og farger. Kan utstyres med støttehåndtak som individuelt kan justeres uavhengig av setet. Våre støttehåndtak tåler horisontal vektbelastning så vel som vertikal vektbelastning.
Module Image

Støttehåndtak

Støttehåndtakene har en viktig rolle innen forebygging av fall på bad. Støttehåndtakene er utformet for å lette aktiviteter i baderom og forbedre sikkerheten til eldre personer og andre med redusert mobilitet. Våre støttehåndtak er ergonomisk utformet for enkelt grep og er av sklisikkert materiale. Støttehndtakene kan løftes med en finger. Alle grepsflater er antimikrobielle. Finnes i ulike modeller.
Module Image

Speil

Gaius speil er tilpasset konseptet med tanke på mål og utførelse. Våre speil monteres på vegg med aluminiumsbånd og kan leveres splintsikkert.
Module Image

Lys

Gaius LED – lys med stilren helhetlig design. Avblendet. Indirekte lys spesielt tilpasset demente og personer med synsnedsettelse. Lampen har skjult innfesting.
Module Image

Høydejusterbart toalett sisterne

Gaius Duo 3.0 sisterne finnes både manuelt høydejusterbart med sveiv og i elektrisk utførelse. Mulighet for avløp til vegg og gulv. Sisternen er utformet med skrå toppdel for bedre hygiene. Mulighet for integrerte sidemonterte støttehåndtak med antimikrobielle grepsflater. Hygienisk og lett å rengjøre skallet, laget av slitesterkt ABS-plast, inkluderer hus, trykknapp og dreneringsrør i silikon som tåler lang tids stillstand. Duo 2.0 leveres med inspeksjonsluke i sisterne. Sisternen kan benyttes med valgfri toalettskål. Vi tilbyr også spyl og tørk toaletter.
Module Image

Bidé Elegant - vegghengt toalett

Bidé Elegant er et komplett vegghengt toalett med spyl- og tørkefunksjoner. Bidé Elegant er et unikt handikaptoalett for de som trenger hjelp til å vaske seg ved toalettbesøk. Med sin skånsomme og effektive dusj opplever du økt selvstendighet på toalettet. Å få hjelp til intimhygiene, ved hjelp av temperert vann fra dusjtoalettet, gir brukeren integritet og verdighet. Det er også en avlasting for helsepersonell.

Tilleggsutstyr

Vi har også et bredt utvalg av tilleggsutstyr:

- Stokkholder
- Kroker
- Kurver (til dusj)
- Avfallsbeholdere
- Såpedispensere
- Håndtørkere
- Stellebord
- Toalettbørsteholder
Module Image

Engerdal Omsorgsboliger

Engerdal omsorgsboliger var en totalentreprise som ble bygget av Femund Bygg entreprenør med Trysil Rørleggerbedrift som engasjert rørlegger. Hepro har levert komplette baderomsløsninger og også monteringen av disse. Engerdal kommune har vært svært delaktige i prosessen fra begynnelse til slutt. 
Les mer
Module Image

Elvelund 2 omsorgsboliger

Nybygg av omsorgsboliger i vakre Øksnes kommune med 8 leiligheter på 2 etasjer. Bruttoareal på 2200 m2. Byggherre på prosjektet er Øksnes kommune. Prosjektet ble utført i form av en totalentreprise som ble håndtert av Peyma Entreprenør AS. Alt’a Rør er engasjert rørlegger på bygget.
Les mer
Module Image

Dovre Omsorgsboliger i Lillesand kommune

Lillesand kommune ønsket å etablere 25 nye omsorgsboliger for demente. I den anledning ble Hepro AS engasjert av Moi Rør, som hadde VVS leveransen for BRG entreprenør, til å levere de komplette baderomsløsningene til beboerbadene.
Les mer

Baderomsløsningene forhandles av vårt søsterselskap, Funkjsonsutstyr AS: