NETTBUTIKK
Banner Image

HeproBad – komplette baderomsløsninger

Vi tilbyr komplette baderomsløsninger utformet med tanke på brukere med funksjonsnedsettelse og spesielle behov. Vi hjelper fagfolk med å skape effektiv planløsning med fokus på ergonomi, design og funksjonalitet.

Vårt baderomskonsept

Det ideelle Hepro baderommet består av førsteklasses innredning og utstyr med bestemt plassering for å sikre optimal brukervennlighet.

Vi tilbyr komplette baderomsløsninger utformet med tanke på brukere med funksjonsnedsettelse og spesielle behov. Vi hjelper fagfolk med å skape effektiv planløsning med fokus på ergonomi, design og funksjonalitet.
Våre funksjonelle baderomsløsninger for sykehus og omsorgsboliger er utformet for å oppfylle arbeidskrevende behov hos brukere og pleiepersonell. Vi har gjennom 20 års salg og utvikling i Norden utviklet et konsept som har fokus på funksjonelle løsninger. Våre produkter er både antibakterielle og antimikrobielle. Testet i henhold til ISO 22196.

​​​Vi leverer også enkel og elegant innredning for offentlige sanitærrom og toaletter. Multifunksjonelle og skreddersydde løsninger for alle brukere som tar hensyn til spesielle behov for menn og kvinner, personer med bevegelighetsvansker, foreldre med spedbarn og småbarn. Løsning med stilfulle produkter for hoteller, kontorbygninger og kultursenter. Et skreddersydd baderom for private hjem og en uavhengig livsstil. Løsningen er både funksjonelt og attraktivt designet. Fremmer daglige aktiviteter og evne til å klare seg selv med trygghet og stil.

Nøye planlagte løsninger

Våre funksjonelle baderomsløsninger som fremmer selvstendighet og mobilitet ved å gi brukere god plass til å bevege seg trygt med en rullator eller i en rullestol. Løsningene har nøye planlagte og utprøvde funksjonelle elementer som hjelper brukerne med å være uavhengige og mobile, og lar omsorgsgiverne arbeide i gode ergonomiske posisjoner.
Module Bilde

Hvorfor velge baderomsløsninger fra Hepro?

Module Image

Antimikrobielle materialer

​Antimikrobielt belegg forhindrer at infeksjoner spres via baderomsinnredning. Våre produkter er behandlet med Biocote®. Silver- ion teknologien dreper 99,99% av virus og bakterier, og etterlater alle gripeflater fri for farlige bakterier og virus. Et slitesterkt og bakterie-hemmende belegg forbedrer hygienen og reduserer miljø-belastningen. Konseptet er spesialtilpasset beboerbad på sykehus, sykehjem og omsorgsboliger for personer med nedsatt funksjonsevne.
Module Image

Fargene er valgt for å gjøre det lettere å forstå omgivelsene

​Farger og nyanser har stor betydning for hvordan rom og avstand oppfattes. Derfor er farger og belysning i baderommene våre valgt med største omhu.

Denne varme rødfargen er spesielt utviklet for demente. Vi har både hvit, grå og rød i standard-sortimentet vårt.
Module Image

Praktisk og helhetlig design

​Hver form og detalj har et formål. Nøye planlegging og funksjonell design som forbedrer brukervennlighet og sikkerhet.

Produkter

Oversikt over produktene våre
Module Image

Servanter

De elegante Gaius-servantene er laget av slitesterk og antimikrobiell støpemarmor eller komposittmateriale. Servanter av komposittmateriale er sømløse med faste håndtak, og i tillegg har de markerte kontrastfarger. Servanter av støpemarmor har et solid håndtak montert i forkant som øker trygghet for brukeren og gir godstøtte. Servanten er designet for å gi rullestolbrukere enkel tilgang.
Module Image

Skap

De praktiske Gaius-baderomsskapene er konstruert for å tåle aktiv bruk. Serien inkluderer ulike oppbevaringsmuligheter som uttrekkbar trådkurv, håndkleoppheng og såpedispenser. Plassering av el-uttak inni høyskapet gir god tilgjengelighet for rullestolbrukere. Skapene har også kontrastfarge. Kan tilpasses etter behov.
Module Image

Dusjseter

Gaius dusjseter har en rekke fordeler. Det er ergonomisk utformet med en temperert overflate. Hull i setet sikrer god vannavrenning. Lett å rengjøre. Høydejusterbart med enkelt grep og kan foldes inn til vegg. Finnes i flere utførelser og farger. Kan utstyres med støttehåndtak som individuelt kan justeres uavhengig av setet. Våre støttehåndtak tåler horisontal vektbelastning så vel som vertikal vektbelastning.
Module Image

Støttehåndtak

Støttehåndtakene har en viktig rolle innen forebygging av fall på bad. Støttehåndtakene er utformet for å lette aktiviteter i baderom og forbedre sikkerheten til eldre personer og andre med redusert mobilitet. Våre støttehåndtak er ergonomisk utformet for enkelt grep og er av sklisikkert materiale. Støttehndtakene kan løftes med en finger. Alle grepsflater er antimikrobielle. Finnes i ulike modeller.
Module Image

Speil

Gaius speil er tilpasset konseptet med tanke på mål og utførelse. Våre speil monteres på vegg med aluminiumsbånd og kan leveres splintsikkert.
Module Image

Lys

Gaius LED – lys med stilren helhetlig design. Avblendet. Indirekte lys spesielt tilpasset demente og personer med synsnedsettelse. Lampen har skjult innfesting.
Module Image

Høydejusterbart toalett sisterne

Gaius Duo 3.0 sisterne finnes både manuelt høydejusterbart med sveiv og i elektrisk utførelse. Mulighet for avløp til vegg og gulv. Sisternen er utformet med skrå toppdel for bedre hygiene. Mulighet for integrerte sidemonterte støttehåndtak med antimikrobielle grepsflater. Hygienisk og lett å rengjøre skallet, laget av slitesterkt ABS-plast, inkluderer hus, trykknapp og dreneringsrør i silikon som tåler lang tids stillstand. Duo 2.0 leveres med inspeksjonsluke i sisterne. Sisternen kan benyttes med valgfri toalettskål. Vi tilbyr også spyl og tørk toaletter.
Module Image

Bidé Elegant - vegghengt toalett

Bidé Elegant er et komplett vegghengt toalett med spyl- og tørkefunksjoner. Bidé Elegant er et unikt handikaptoalett for de som trenger hjelp til å vaske seg ved toalettbesøk. Med sin skånsomme og effektive dusj opplever du økt selvstendighet på toalettet. Å få hjelp til intimhygiene, ved hjelp av lunkent vann fra dusjtoalettet, gir brukeren integritet og verdighet. Det er også en avlasting for helsepersonell. Bidé Elegant kan enkelt kombineres med
de høydejusterbare toalettsetet Elevate.
Module Image

Veggmontert høydejusterbart toalett

​Elevate er et veggmontert høydejusterbart toalett. Å klare seg selv på badet er en viktig faktor for at man skal kunne bo hjemme når man blir eldre. Å sitte i riktig høyde er viktig, spesielt når man blir eldre, men å stå opp kan også være en utfordring. Elevate hjelper folk å reise seg fra og sette seg på toalettet. Elevate letter også sidebevegelse til og fra rullestolen. Med et enkelt trykk på en knapp justeres toalettets høyde.

Tilleggsutstyr

Vi har også et bredt utvalg av tilleggsutstyr:

- Stokkholder
- Kroker
- Kurver (til dusj)
- Avfallsbeholdere
- Såpedispensere
- Håndtørkere
- Stellebord
- Toalettbørsteholder
Module Image

Dovre Omsorgsboliger i Lillesand kommune

Lillesand kommune ønsket å etablere 25 nye omsorgsboliger for demente. I den anledning ble Hepro AS engasjert av Moi Rør, som hadde VVS leveransen for BRG entreprenør, til å levere de komplette baderomsløsningene til beboerbadene.
Les mer

Ta kontakt for mer informasjon med våre rådgivere

Form Bilde
William Ildahl
Rådgiver HeproBad
Form Bilde
Sarita Helene Betin
Avdelingsleder Hepro Bad

Kontakt oss:

Samtykke(Påkrevd)