NETTBUTIKK

Det er enda travlere dager enn vanlig for Jo Inge Sydtangen. Det er han glad for. Etter 18 måneder med Teams og telefonmøter ser Hepro-veteranen frem til å endelig få møte kunder og brukere igjen.

​- Det er veldig deilig å få komme ut på veien igjen. Det er viktig for oss å være ute og treffe folk. Det er der det skjer, der vi får de gode tilbakemeldingene. Det er ikke så lett å få til dette på Teams og andre digitale medier. I mitt distrikt er det omtrent 700 ergoterapeuter og en mengde brukere som jeg ikke har sett på lang tid, og som jeg gleder meg veldig til å treffe igjen, sier Sydtangen, som i tillegg til å være salgsleder for tekniske hjelpemidler for voksne i Hepro, også er distriktsansvarlig for Oslo og kommunene i det tidligere Akershus.

Deilig å ha det litt moro igjen

Etter 20 år som selger i det folkerike distriktet, er Jo Inge Sydtangen godt kjent i de 15 bydelene, 22 kommunene og de mange sykehjemmene som har vært mer eller mindre stengt ned siden mars i fjor.

– Det har forståelig nok vært restriksjoner mot å komme inn til folk. Vi har fått lov til å vise frem produktene våre, men bare utendørs. Det er bare de aller største sakene, når det har vært snakk om livsnødvendigheter og slike ting at det er blitt gjort unntak. Vi har vært i jevnlig kontakt med alle gjennom hele pandemien, men det er deilig å komme ut og ha det litt moro igjen, sier Sydtangen.

– De begynte å løsne litt på restriksjonene tidlig i høst, og siden begynnelsen av september har vi kunnet arbeide nesten som normalt. Og nå er det endelig åpnet helt opp, og det er vi jublende glade for alle sammen, sier Sydtangen, som overtok som salgsleder 20. mars i fjor.

– Det var to dager før koronaen kom. Siden har det stort sett vært Teamsmøter. Nå kan jeg heldigvis reise litt mer rundt i landet, og bidra så godt jeg kan i alle distriktene våre.

minimesse Sandessjøen 2021

Det blir en travel høst

Jo Inge Sydtangen både håper og tror på en travel høst. Han synes det er helt greit med både 10 og 12 timers dager, så lenge han trives på jobben og får holde på med det han brenner for.

– Det har vært litt mindre aktivitet under pandemien, men vi merker allerede nå at etterspørselen etter produktene våre har begynt å ta seg opp. Det er også merkbart flere private brukere som ikke vil vente på hjelpemiddelsentralene, men heller ønsker å bestille produktene selv. De vil ha hjelpemidlene her og nå. Ikke minst er de elektriske scooterne våre veldig populære. De største kan gå mellom fire og fem mil før de må lades opp, og er et utmerket hjelpemiddel for de som ikke har så lett for å komme seg i butikken, på kafeteriaen eller på kirkegården. I sommer fikk vi en ny elektrisk scooter som det er lov å ta med på tog og andre kollektive transportmidler. Hepro HS-520 er godkjent for bruk både inne og utendørs, og er så kort at den passer i de aller fleste heiser. Den er det mange som ikke har sett enda, og vi gleder oss veldig til å vise frem denne nyheten.

Aktiv bidragsyter på messene

Messesesongen er i full gang for Hepro AS, og Jo Inge Sydtangen skal delta på hele 12 messer i løpet av høsten. Han sitter også i komiteene for flere av de store messene i Sør-Norge, blant andre den store messen i Vikingskipet som ble arrangert andre uka i september.

– Det er viktig både for terapeuter og brukere å møtes for å bli kjent med hva som finnes på markedet og i tillegg er messer et fint møtepunkt for hele bransjen. Vi er blant de største aktørene i landet på vårt område, og vi vil gjerne være en aktiv bidragsyter på disse messene. Det er viktig for oss å synes i markedet, og vi er glade for at vi har disse anledningene til å treffe kunder og brukere og vise frem de flotte produktene våre, sier salgsleder og distriktsansvarlig Jo Inge Sydtangen.