NETTBUTIKK
Fra 20. juni gjelder ny rammeavtale med NAV på hygieneprodukter. Avtalen omfatter hjelpemidler til bruk i dusj-, bad- og toalettsituasjon samt støttestang og gjelder i 4 år.

Vi har gleden av å kunne fortsette med flere av de velprøvde produktene som vi har i sortimentet vårt.

Post 29: Støttestang – Gripo

Vinner av post 29 er Gripo. Gripo er et solid og fleksibelt støtteredskap som gir trygghet ved oppreising og forflytning i hjemmet. Gripo passer i alle hjem, og er meget enkel å montere. Støttestangen fungerer utmerket alene, men kan også kompletteres med nyttig tilbehør.

Gripo støttestang installert på badet

Vi har utviklet to nye tilbehør til støttestangen: Multigrep og Sirkelgrep.

Sirkelgrep gir brukeren muligheten til å forflytte seg rundt stangen mens man har et fast og stødig holdepunkt hele tiden. Sirkelgrepet kommer i to ulike størrelser 30 cm og 40 cm i diameter.

Multigrep er en utsvingbar bar som kan monteres på støttestangen Gripo. Overflaten er laget av antimikrobiell mosegummi, som hindrer vekst av mikroorganismer samt bidrar til et sikker og godt grep.

Post 28: Toalettarmstøtter med ben – for montering på toalett – Svan Balance

Vinner av Post 28 Svan Balance er gir trygghet til brukeren som har dårlig balanse i stående og sittende posisjon. Arm- og fotstøtten gir god støtte for hele kroppen, og de fleksible støttehåndtakene gjør forflytning til og fra toalettet enklere.

Svan Balance og Krabat sheriff
Svan Balance i bruk

Post 20: Toalettilsats unisex – spyle- og tørkefunksjon – Svan Bidette

Svan Bidette er en toalettilsats med innebygd spyle- og tørkefunksjon som kan monteres på eksisterende toalett. Kan stilles inn for automatisk eller manuell betjening.

Hva betyr at et hjelpemiddel er på rammeavtale?

NAV kjøper og eier hjelpemidlene som formidles gjennom hjelpemiddelsentralene. På noen produktområder inngår NAV rammeavtaler med leverandørene. Produktene i rammeavtalene er det nasjonale sortimentet av hjelpemidler.

Kilde: www.nav.no

Her finner du oversikt over Hygiene sortimentet til Hepro

Les mer om hjelpemidler

Oversikt over hygienehjelpemidler i Hjelpemiddeldatabasen