NETTBUTIKK
Hepro AS utvider sitt produktspekter innen tekniske hjelpemidler og inngår nå strategisk partnerskap med det norske selskapet IsFritt AS.

IsFritt er produsent av utendørs varmematter og komplett leverandør av sklisikringsprodukter til trapp og gangvei som er utviklet for nordisk klima. Produktene sørger for at man har et trygt underlag og dermed bidrar til å forebygge fall.

Varmemattene kan enkelt monteres sammen slik at de kan tilpasses de ulike boliger, trapper og gangveier. Systemet fungerer som plug-and-play og krever ikke ekstra utstyr. Det finnes et utvalg av tilbehør som f.eks. en smart Wi-Fi utendørs strømkontakt for fjernstyring av strømtilførsel eller termostater som styres via temperaturen utendørs. Dermed får man både kontrollert og redusert unødvendig strømforbruk.

IsFritt produktene er listet i Hjelpemiddeldatabasen med hjelpemiddelnummer. Hepro er nå leverandør av varmemattene til NAV og vil også tilby produktene for salg til privatpersoner i sin nettbutikk.

«Vi er veldig fornøyde med å inngå dette samarbeidet med IsFritt. IsFritt sine produkter passer veldig godt inn i Hepro sin portefølje. Vi ønsker at alle skal føle økt mestring og livskvalitet, og med slike produkter får man dette i tillegg til at man tilrettelegger for fallforebygging – noe vi er veldig opptatte av», sier Geir Tore Jakobsen, administrerende direktør i Hepro.

«At vi har inngått et distribusjonssamarbeid med Hepro, gjør meg både stolt og ydmyk, da de er en solid kompetansebedrift innen hjelpemidler og velferdsteknologi»,

sier Siv Therese Andersen, daglig leder i IsFritt.


«Hepro brenner for kvalitetsprodukter som gir brukerne mestring, trygghet og trivsel samt at de har en misjon som går hånd i hånd med vår. Vi ser frem imot dette samarbeidet og glad for at flere der ute får kunnskap om og tilgang til en sklisikker trapp eller rampe med våre produkter», avslutter Andersen.