NETTBUTIKK

Hepro AS og MedicPen AB konverterer nå LOI (Letter of Intent) som ble skrevet i vår og signerer en samarbeidsavtale om det norske markedet. Avtalen innebærer at Hepro vil fungere som en leverings-, salgs- og markedsføringspartner i det norske markedet.

MedicPen utvikler, produserer og selger komplette løsninger som gjør det lettere for pasienter å håndtere medisinen. Produktene er basert på MedicPens patenterte innovasjon om separat håndtering av medisiner frem til doseringstidspunktet. Produktene er i forkant av teknologi og er utviklet for integrering i IT-miljøer. Selskapet er notert på Spotlight Stockmarket og har hovedkontor i Lomma i Sverige.

Ved å koble Medimi®Smart, Medicpens løsning for farmasøytisk utlevering hjemme, til Hepro Respons, vil vi sammen introdusere en unik løsning i det norske markedet for farmasøytisk utlevering. Hepro Respons er allerede brukt i rundt 100 kommuner i Norge.

Jan Andersson, administrerende direktør i MedicPen kommenterer. “Dette er et veldig viktig samarbeid for MedicPen, som er helt i tråd med vår strategi. Integrasjonen mellom systemet vårt og Hepro Respons vil være en veldig konkurransedyktig løsning. Takket være Hepros markedsposisjon i Norge har vi dermed styrket vår kommersielle rekkevidde i Norden betydelig.”

“Vi er veldig glade for å ha samarbeidet på plass med MedicPen. Medimi®Smart passer veldig godt inn i vårt tilbud og med Hepro Respons. Takket være Medimi®Smart er det mulig å gjøre endringer i pasientens resept i sanntid, uten besøk, noe som gjør vår løsning unik i det norske markedet og løser et viktig problem innen medisinbehandling”, sier Geir Tore Jakobsen, administrerende direktør, Hepro.