NETTBUTIKK
Hepro AS og Funksjonsutstyr AS er søsterselskap som tilhører samme konsern, Addlife AB. Nå flyttes baderomsavdelingen fra Hepro over til Funksjonsutstyr AS.

Hepro AS avdeling HeproBad startet i 2019 og har jobbet med komplette baderomsløsninger for sykehus, sykehjem og omsorgsboliger. Funksjonsutstyr AS ble stiftet i 1990 og er spesialister på funksjonelle og fleksible innredninger av baderom til eldre og personer med funksjonsnedsettelser. Ved å slå seg sammen ivaretas verdifull kompetanse og kunnskap som er bygget opp i begge virksomheter. Dette medfører også økt tilgjengelighet til et meget bredt produktsortiment.

Komplette baderomsløsninger for sykehus, sykehjem og institusjoner vil fra nå av forhandles via Funksjonsutstyr AS, mens tekniske hjelpemidler innenfor hygiene og bad forblir en del av Hepro sitt sortiment.

«For markedet innebærer denne sammenslåingen kun fordeler. Det blir et større team som skal jobbe med baderomskonseptet. Vi har stor tro på at de kompetanser og kvaliteter som nå settes sammen vil gi enda mer verdi for kundene – med mer ressurser og bredere kompetanse», sier Geir Tore Jakobsen, administrerende direktør i Hepro.

Funksjonsutstyr AS tilbyr nå en meget bred produktvidde bestående av baderomsprodukter, komplette baderomsløsninger for eksisterende og nye private hjem, sykehus, sykehjem, omsorgsboliger og fremtidens boliger. De har også et spennende utvalg av produkter til barnehager og stellerom, samt høydejusterbare innredninger for kjøkken.

«Alle våre ansatte er naturligvis inkludert i sammenslåingen. Det er menneskene som skaper, både relasjoner og verdier. Dette betyr at 33 år med kunnskap og erfaring samles under samme tak», sier Frode Henriksveen, daglig leder i Funksjonsutstyr. «Vi er veldig fornøyde med denne sammenslåingen og ser frem mot en spennende tid med enda bredere produktportefølje til et marked i vekst.»

Konseptet HeproBad, som består av komplette baderomsløsninger utviklet for sykehus og omsorgsboliger, vil i fremtiden hete Fleksibad. Det er viktig for oss å beholde kompetanse og kunnskap om produktene og markedet som er bygget opp i HeproBad. Det gleder oss derfor å meddele at de ansatte fra HeproBad vil fortsette i Funksjonsutstyr AS. Sarita Helene P. Betin inntrer i rollen som salgsleder, mens Anne-Lena Ekström vil fortsette som prosjektkoordinator.