NETTBUTIKK
Er du lidenskapelig opptatt av å gjøre en forskjell for barn og drømmer om en jobb som virkelig betyr noe?

Bli med på vårt eventyr! Hepro søker en hjelpemiddelkonsulent til et spennende vikariat med ansvar for områdene Vestland og Rogaland. Dette er din sjanse til å gjøre en forskjell i hverdagen til barn og unge gjennom våre innovative Krabat hjelpemidler.

I rollen som hjelpemiddelkonsulent hos oss vil du få utfolde din kreativitet og ekspertise for å legge til rette for at barn og unge opplever mestring. Du vil disponere egen bil og ha muligheten til å forme din egen arbeidshverdag, fullt av varierte og givende arbeidsoppgaver. Du blir en nøkkelspiller i vårt salgsteam på 15 fantastiske mennesker, alle dedikert til å forbedre livet for andre.

Vi ser etter deg som har et hjerte for barn, er utdannet fysio- eller ergoterapeut, og som brenner for selvstendighet og sosialt engasjement. Er du i tillegg komfortabel i en salgsrolle, faglig nysgjerrig, en trygg sjåfør, og bor i Vestland eller Rogaland, da har du det som skal til for å lykkes hos oss.

Hvorfor bli en del av Hepro? Vi tilbyr ikke bare konkurransedyktige betingelser og en solid pensjonsordning, men også en unik mulighet til å bidra til et firma som leverer livsendrende produkter og løsninger. Hos oss finner du karriereutviklingsmuligheter gjennom Addlife Academy, og sjansen til å være en del av et selskap som er i frontlinjen av hjelpemidler og velferdsteknologi siden 1987.

Vår visjon er å bryte barrierer og skape en aktiv og trygg hverdag for alle. Bli med oss på reisen for å gjøre en ekte forskjell. Er du klar for å ta denne muligheten?

100% vikariat med mulighet for forlengelse. Søknadsfrist og oppstart: Snarest