NETTBUTIKK
Fra 1. januar 2024 gjelder ny rammeavtale med NAV på ganghjelpemidler. Denne avtalen omfatter blant annet Krabat Runner S1 og S2.

Sparkesykkel med manuell fremdrift

Krabat Runner en kombinert sparke- og gåsykkel for barn fra 3 års alder og oppover. Den skiller seg fra tradisjonelle sparkesykler ved at den har tre hjul. Dette gir bedre stabilitet og trygghet for barnet. Tilpasningsmulighetene gjør det mulig for barn med mange ulike former for funksjonsnedsettelse å bruke sparkesykkel.

Sparkesykkelen kan brukes med og uten sete, og for barn som trenger ekstra støtte kan man sette på en bekkenstøtte med belte. Ledsagerbøylen er avtagbar. Setet og styret kan justeres i høyden, og styret er i tillegg sammenleggbart for enkel transport i bil.

Med et enkelt og røft utrykk, har Krabat Runner blitt en populær sparkesykkel for barn i alle aldere, og et godt hjelpemiddel for både barn og ledsager. Formålet med designet er å redusere skillet mellom barn med funksjonsnedsettelser og funksjonsfriske barn, og åpne opp for sosial deltakelse, tidlig intervensjon og lek.

Krabat Runner kan søkes på hos NAV hjelpemiddelsentral. Ta gjerne kontakt med en representant fra Hepro salg for utprøving.