NETTBUTIKK
Hepro søker etter en inspirerende og tydelig leder for divisjonen Velferdsteknologi. Divisjonen har som mål å vokse ytterligere og fortsette med å levere førsteklasses produkter og tjenester innen velferdsteknologi. Divisjonen består av 22 personer fordelt på avdelingene R&D, Leveranse & Support og Salg.

HEPRO AS er en moderne og fremtidsrettet kompetansebedrift som utvikler, produserer og selger hjelpemidler og velferdsteknologi av høy kvalitet og rent design.

Bedriften ble etablert i 1987 og har lang erfaring med utvikling av produkter og løsninger som skal gjøre hverdagen enklere for våre kunder. Vår visjon er å gi våre kunder muligheten til å klare seg selv, delta aktivt i egen hverdag og bo lengre hjemme. Gjennom høy kvalitet, rask responstid og kort kommunikasjonsvei skal Hepro være det naturlige førstevalget for våre kunder.

I nært samarbeid med ergo- og fysioterapeuter, utvikler vi produkter og løsninger skreddersydd våre kunders behov for hjelp til mobilitet, balanse, komfort og hygiene. Målet er å gi trygghet, mestring og økt aktivitet gjennom funksjonelle og brukerorienterte produkter. Vi engasjerer oss i den enkelte brukeren og strekker oss langt for å levere produkter tilpasset dine individuelle behov. 

I dag har Hepro AS ca. 90 ansatte og kontorer i Asker, Bodø, Drammen, Elverum og Trondheim i tillegg til hovedkontoret på Rognan. Hepro er 100% eid av det Stockholmsbaserte børsnoterte AddLife-konsernet. AddLife har en entreprenørdrevet forretningsmodell, med ca. 90 stk. selvstendige datterselskaper og over 2300 ansatte.

Leder Velferdsteknologi vil ha ansvar for å sikre at divisjonen oppnår sine vekst- og resultatmål, samtidig leverer gode og etterspurte produkter og løsninger for kunder. For å oppnå lønnsom vekst vil du ha ansvar for å sette retning og forbedre salg- og kundefokus i divisjonen. Dette innebærer blant annet å utvikle og implementere salgsstrategier, bygge sterke relasjoner på kunde/leverandørsiden, identifisere nye markeder, muligheter og partnerskap som kan støtte vekstinitiativer.

Du vil ha en sentral rolle i selskapets ledergruppe og rapportere direkte til CEO.

Arbeidsoppgaver

 • Resultatansvar (P&L) for divisjonen med regelmessig rapportering til administrerende direktør og ledergruppen om fremdrift og prestasjoner
 • Personalansvar for avdelingsledere R&D og Leveranse & Support samt salgspersonell
 • Bygge og lede et effektivt salgsteam, herunder utvikle gode verdiforslag, effektive salgsprosesser, bygge sterke kundeforhold og samarbeide med eksisterende og nye kunder for å forstå deres behov og utfordringer
 • Overvåke bransjetrender og markedsforhold for å tilpasse strategi og produkter etter behov, herunder delta på messer, seminarer og andre arrangementer for å synliggjøre produkter og tjenester innen velferdsteknologi
 • Sikre at divisjonens aktiviteter og løsninger er i samsvar med relevante lover og reguleringer innen helsebransjen
 • Ansvarlig for divisjonens prosesser og prosedyrer etc. i ledelsessystemet til Hepro

Vi tror du har

 • Relevant høyere utdanning og/eller bred og relevant arbeidserfaring
 • Kompetanse og erfaring innen velferdsteknologi
 • Erfaring med ledelse, gjerne også fjernledelse
 • Oppnådd solide resultater innen salg/salgsledelse
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Vi tror du er

 • En tillitsvekkende, solid og engasjert leder som evner å motivere og skape en prestasjonskultur
 • Kommersiell teft med øye for forretningsmessige muligheter og økonomiske detaljer
 • Nettverk- og relasjonsbygger
 • God på formidling, med gode kommunikasjons- og presentasjonsevner
 • Målorientert, samtidig som du evner å jobbe systematisk og strukturert over tid

Kontorsted: Hvalstad eller Elverum.

Stillingen innebærer en del reisevirksomhet.

Er du interessert i å høre mer om rollen? Ta kontakt med oss eller send en søknad i dag.

Katrine Prebensen
Advisor Research & Analysis
Tlf. 480 26 486
katrine@reflecto.no

Martin Keiserud
Business Advisor
Tlf. 917 55 360
martin@reflecto.no