NETTBUTIKK
Banner Image

Aurora løftestoler

Hepros nye løftestoler, Aurora, har svært god sittekomfort og støtte for hele kroppen.

Stolens rygg former seg godt etter kroppen. Løftestolene er meget brukervennlige på grunn av et godt løftemønster og utforming av armlener. Dette gir en behagelig støtte slik at man enkelt kan reise seg opp. Løftestolen kan enkelt justeres og bygges om fra rettløft til skråløft.

Løftestoler med oppreisningsfunksjon

​I den nye Aurora-serien kommer alle stolene med svingfunksjon. Svingutløseren har fått et bedre grep og er blitt enklere å håndtere. Utover manuell sving er det mulighet for elektrisk sving for de som har nedsatt styrke i hendene.

Aurora finnes i fem bredder fra 40 til 60 cm. I tillegg har vi et utsøkt utvalg av tilbehør som gjør stolene meget tilpasningsvennlige.

Med standard USB-lader i stolen vil telefon, nettbrett eller annet velferdsteknologiutstyr være lett tilgjengelig, også mens du lader. I tillegg har stolen en sokkelplate som ikke kommer i veien for hælene når man skal trekke bena godt inn under seg for utstigning av stol ved oppreisning. Aurora stoler kan passe til ethvert hjem og vil virke tidløs. Materialene er av stoff, hud og eik, og gjenkjennelig fra møbel - og interiørmarkedet. På denne måten blir stolen en naturlig del av stuen.

Aurora løftestoler er på rammeavtale fra 01.05.2022.
Module Image

Aurora modeller

Aurora Standard: individuell regulering av rygg og fotpute. Passer for alle som har behov for en løftestol.

Aurora Tilt: modellene er de mest avanserte av våre modeller. Stolen kan tiltes helt bak i liggende stilling for optimal avlastning. Alle våre Tilt-modeller kan tiltes tilbake i sjokkleie dvs. at beina er høyere enn hodet. Stolen passer for de som tilbringer store deler av dagen i stolen, og har behov for variert avlastning. Endring i sittestilling er viktig for å unngå trykksår.

Aurora Synkron: Fotpute og rygg beveger seg synkront, slik at hoften belastes minst mulig når du endrer stilling. Stolen avlaster bena mens du ser på TV eller leser.
Denne stoler passer spesielt for kognitivt svake brukere.

Vi har også et bredt utvalg av tilbehør som nakkeputer, ryggputer, inkontitenstrekk m.m. for å kunne tilpasse løftestolen til hvert enkelt behov. For komplett oversikt se brosjyren.
Module Image

Et trygt løft

Trygghet er noe av det viktigste vi kan tilby deg som bruker av våre produkter. Vi har derfor videreutviklet vår løftemekanisme for å gjøre stolen enda mer robust, stabil og trygg.

Et trygt løft skal hjelpe deg opp og ut av stolen slik at du kan delta i din egen hverdag. Vi anser deltagelse som en av de viktigste faktorene for å oppnå trivsel, men vet også at velvære og komfort er avgjørende.

​Ved bruk av nyeste skumteknologi kan du sette deg ned med en god kopp kaffe eller bok og oppleve komforten av et skum som gir god avlastning og støtte over lengre tid. For ytterligere komfort anbefaler vi tilt-modellen som trygt tilter tilbake i hvilende posisjon, men også helt tilbake i sjokkleie.

I hjemmet fremstår Aurora som moderne, men samtidig tidløs. Stolen har stramme linjer og sjatteringer i stoffet slik at den fremstår som ny, selv etter lang tids bruk. Vi har brukt materialene stoff, hud og eik, gjenkjennelig fra møbel- og interiørmarkedet slik at stolen blir en naturlig del av stuen.
Module Image

Dokumenter

Her finner du dokumentasjon som Brukermanual og Servicemanual

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss!

Form Bilde
Vidar B. Løken
Distriktansvarlig voksen, Østfold og Agder
Form Bilde
Øyvind Andersen
Distriktansvarlig voksen, Buskerud, Vestfold og Telemark
Form Bilde
Lise Holanger
Ergoterapeut og Distriktansvarlig voksen, Trøndelag, Møre og Romsdal
Form Bilde
Jo Inge Sydtangen
Salgsleder tekniske hjelpemidler voksen og Distriktansvarlig voksen, Oslo og Akershus
Form Bilde
Stig Holme
Distriktansvarlig voksen, Vestland og Rogaland