Krabat

Krabat er vårt eget merkevare for hjelpemidler for barn og unge. Under finner du et utvalg av vårt Krabat-sortiment.

Historien til Krabat startet i 2003 da Tom Arne Solhaug ble far til Kasper som ble født med cerebral parese. Gjennom flere år økte frustrasjonen over tilgjengelige hjelpemidler, og ikke minst ønsket om hjelpemidler som ikke eksisterte. I 2006 ble Krabat startet av Tom Arne og Fredrik Brodtkorb for å lage hjelpemidler de mente manglet.
Gjennom årene har produktporteføljen blitt utvidet, og i dag tilbyr vi et bredt spekter av egenutviklede tekniske hjelpemidler av høy kvalitet for barn og unge. Våre produkter er nyskapende, funksjonelle og estetisk tiltalende. De er utviklet i samarbeid med barn, foreldre og fagpersonell. I vårt team har vi egne fysioterapeuter, ergoterapeuter, idustridesignere og teknikere. Vi inngår aldri kompromisser på bekostning av funksjon, estetikk eller kvalitet.

I 2018 ble Krabat kjøpt opp av Addlife og fusjonert med Hepro som har lang erfaring i utvikling av tekniske hjelpemidler for eldre og velferdsteknologi.

Module Image

Tanken

Krabat utvikler, produserer og markedsfører tekniske hjelpemidler av høy kvalitet for barn og unge. Krabats produkter er nyskapende, funksjonelle og estetisk tiltalende. Krabat inngår aldri kompromisser på bekostning av funksjon, estetikk eller kvalitet.

Krabat lager hjelpemidler som legger til rette for mestring og fremgang. For at barnet skal mestre hjelpemidlet og få fremgang, må det være morsomt og interessant å bruke. Krabat-hjelpemidler er aktiverende, ikke passiviserende. Fremgang krever andre og forhåpentligvis færre hjelpemidler. Når et barn har så stor fremgang at det ikke lenger trenger et Krabat-hjelpemiddel, er et viktig mål nådd.
Module Image

Estetikk

Stygge hjelpemidler er stigmatiserende. Hjelpemidler står ofte fremme og er mye i bruk, derfor er et tiltalende utseende viktig. Et tiltalende og funksjonelt design gjør også at hjelpemidlet er mer i bruk og at større fremgang kan ventes. Tiltalende hjelpemidler fører til verdighet for barnet og gjør det mer stolt.

Funksjon for alle brukere

Foreldre, søsken, besteforeldre, venner, barnehage- og skolepersonell og mange andre bruker også hjelpemidlet. Krabat legger derfor stor vekt på at alle rundt barnet skal oppleve hjelpemidlet som funksjonelt, hensiktsmessig og tiltalende.
Module Image

Fleksibilitet

Et hjelpemiddel brukes sjelden bare i en situasjon. Hjelpemidler fraktes, benyttes ute og inne, sommer og vinter. Hjelpemidler må derfor være tilpasset en lang rekke forskjellige brukssituasjoner, og være enkle å frakte med seg.

Kvalitet

Alle Krabat produkter oppleves som produkter av høy kvalitet både i funksjon, estetikk og utførelse.
Module Image

Utviklingsprosess

Produktene utvikles i samarbeid med barn, foreldre og fagpersonell. Alle produkter testes grundig, og tilbakemeldinger tas alvorlig. I utviklingsprosessen brukes moderne verktøy og alle testresultater dokumenteres. Krabat har et nært og godt samarbeid med designere, industridesignere, ingeniørmiljøer og underleverandører i inn-og utland.

Søk blant Krabat produkter

Her kan du søke blant innovative barnehjelpemidler.

Kontakt meg:

Santyjje(Påkrevd)