NETTBUTIKK
Hepro har vunnet anbud på «Stoler med oppreisningsfunksjon» på folkemunne kalt løfte- og hvilestol.

Hepro har vunnet anbud på «Stoler med oppreisningsfunksjon» på folkemunne kalt løfte- og hvilestol.

Anbudet totalt sett har en estimert verdi over 4 år på ca. 330.000.000 MNOK.
Anbudet består av 6 poster med ulik verdi. Hepro er vinner av post 1, 2, 3 og 5, samt 2. rangering av post 4. Hepro er alene vinner i post 1.*
Leveransen starter opp 01.05.2022.

Hepro Aurora

Til dette anbudet har Hepro utviklet en ny generasjon av løftestoler der man har beholdt de gode, “gamle” funksjonalitetene og presenterer de i en forbedret versjon. Vi er stolte over at produksjonen av løftestolen fortsatt foregår på Rognan, noe den har gjort i over 30 år.

Hepros nye løftestoler, Aurora, har svært god sittekomfort og støtte for hele kroppen. Stolens rygg former seg godt etter kroppen. Stolene er også oppgradert med blant annet ny høydejustering og en ny aktuator for en enda enklere og bedre brukeropplevelse. Aurora løftestoler er på grunn av et godt løftemønster og god plassering av armlener vurdert som en brukervennlig stol å reise seg ut av. I tillegg har stolene en solid sokkelplate med svingfunksjon, og en håndkontroll som enkelt lar bruker tilpasse sittestilling etter behov.

Hepro Aurora løftestol

Om rammeavtaler

NAV inngår rammeavtaler med ulike leverandører i noen produktområder. Dette er det nasjonale sortimentet av hjelpemidler. Når man søker på et hjelpemiddel via NAV hjelpemiddelsentral gjøres det en vurdering om et av hjelpemidlene på rammeavtale dekker behovet.

Hepro har rammeavtale på flere titallsprodukter inkl. stoler i dette anbudet – for eksempel: arbeidsstoler for voksne og barn, trillebord, trappeheis, elektriske rullestoler, støttestangen Gripo, hygienehjelpemidler og aktivitetshjelpemidler for barn.

  • *Forklaring av poster:
  • Post 1: Stoler med svingbart understell, sammenkoblet elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon
  • Post 2: Stoler med svingbart understell og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon
  • Post 3: Stoler med svingbart understell og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon (høy brukervekt)
  • Post 4: Stoler med tilt, svingbart understell og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon.
  • Post 5: Stoler med tilt, svingbart understell og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon (høy brukervekt)