NETTBUTIKK
Ny rammeavtale med NAV på Arbeidsstoler, arbeidsbord, trillebord og spesielle sittemøbler trer i kraft 1. mai 2024.

Hepro sine produkter er med på følgende delkontrakter i denne perioden:

Delkontrakt 6: Ståstol med manuelt seteløft, ryggstøtte og seterotasjon

 • Hepro G2 ståstoler (Nyhet!)

Den nye Hepro G2-serien består av to ulike modeller – Hepro G2 Ergo og Hepro G2 Sadel- tilgjengelige i både liten og stor størrelse, noe som totalt utgjør fire forskjellige varianter. Disse ergonomisk utformede ståstolene lar brukeren oppnå en aktiv, men uanstrengt sittestilling, ideelt for bruk ved kjøkkenbenken, på kontoret, foran strykebrettet eller symaskinen.

Delkontrakt 12: Arbeidsstol for aktiv sittestilling – barn og ungdom

 • Krabat Jockey Lite arbeidsstol
 • Krabat Jockey med sentralbrems

  Krabat Jockey Lite er en arbeidsstolserie med salsete for barn og ungdom i alderen 2-18 år, Jockey med sentralbrems leveres til barn og ungdom i alderen 7-18 år. Utformingen med salsete gir barnet en mer oppreist og aktiv sittestilling som er ideell for arbeidssituasjoner i barnehage og skole. I denne posten finner man Krabat Jockey Lite i tre størrelser og Krabat Jockey med sentralbrems i to størrelser.

Delkontrakt 13: Arbeidsstol med ledsagerstyrt manuelt seteløft for aktiv sittestilling – barn og ungdom

 • Krabat Jockey arbeidsstol med manuelt seteløft:
  Krabat Jockey er vår mest populære arbeidsstol for barn. Stolen har salsete og kommer i tre ulike størrelser som passer for barn i alderen 0-14 år.
Krabat Jockey arbeidsstol med salsete
Krabat Jockey er en aktiv arbeidsstol med salsete for barn

Delkontrakt 14: Arbeidsstol med ledsagerstyrt elektrisk seteløft for aktiv sittestilling – barn og ungdom

 • Krabat Jockey arbeidsstol med elektrisk seteløft

Delkontrakt 19: Arbeidsbord med elektrisk høyderegulering og vinkelregulerbar bordplate

 • Ropox Vision EL arbeidsbord (Nyhet!)
  Arbeidsbord med borplate som kan stilles i en skråvinkel og med elektrisk høyderegulering. Vision bordet kan brukes av både voksen og barn. Passer også for rullestolbrukere ettersom de kan komme under bordet med rullestolen. Dette skyldes at Vision-bordet ikke har tverrstenger under bordplaten.
Arbeidsbord i et miljø
Ropox Vision arbeidsbord

Delkontrakt 20: Trillebord

 • Hepro Trolly (Ny og forbedret versjon!)
  Trolly er et solid, høydejusterbart trillebord med fire store, låsbare hjul. På den nye modellen har vi økt størrelsen på hjulene ytterligere, slik at det nå er enda enklere å trille over teppekanter og dørterskler. Trillebordet passer godt for personer med utfordringer med balansen, nedsatt håndfunksjon eller styrke i armene og derfor opplever utfordringer med å bære gjenstander mellom ulike steder innendørs.
Hepro Trolly trillebord
Hepro Trolly trillebord er et stabilt, høyderegulerbart trillebord med store hjul.

Om rammeavtaler

NAV inngår rammeavtaler med ulike leverandører i noen produktområder. Dette er det nasjonale sortimentet av hjelpemidler. Når man søker på et hjelpemiddel via NAV hjelpemiddelsentral gjøres det en vurdering om et av hjelpemidlene på rammeavtale dekker behovet.
Hepro har rammeavtale på flere titallsprodukter inkl. produkter i dette anbudet – for eksempel: arbeidsstoler for voksne og barn, trillebord, trappeheis, elektriske rullestoler, støttestangen Gripo, hygienehjelpemidler og aktivitetshjelpemidler for barn.