NETTBUTIKK

Arctic 17 synkron leveres nå med nytt løftemønster.

I 2018 lanserte vi vår nye serie av løftestoler – Arctic 17.

Løftestoler har i mange år vært et av kjerneproduktene i vårt sortiment, og med en voksende utviklingsavdeling streber vi alltid etter å lage den beste stolen for våre kunder.

I løpet av det siste året har vi jobbet med løftemønsteret på vår Arctic 17 Synkron. Dette er en løftestol for deg som ønsker å ha svært enkel betjening. Håndkontrollen på våre Synkron-modeller har bare to knapper.

Tidligere har Synkron vært en stol svært godt egnet for god hvile. Ved å senke ryggen først og deretter heve fothvileren, har det vært enkelt å komme i en god hvilestilling.

Nytt og forbedret løftemønster på Arctic 17 Synkron
Nytt og forbedret løftemønster på Arctic 17 Synkron

Vi har fått ønske fra flere av våre kunder om en ny bevegelse, gjerne med utvidet funksjonalitet. Arctic 17 Synkron har derfor fra 2019 fått nytt løftemønster:

Fotpute heves nå opp før ryggen felles ned (se illustrasjonen over). Dette bidrar til god avlastning også for beina i sittende stilling mens du f.eks leser eller ser TV, samt i liggende stilling mens du hviler øynene.

Arctic 17 Synkron er nå mer lik en lenestol, men likevel med mulighet for god hvilestilling og et godt løft for å komme deg ut av stolen. Stolen leveres fortsatt i fem ulike bredder for optimal tilpasning til akkurat deg.

Se video av det nye løftemønsteret.