NETTBUTIKK
Hepro er svært glade for å ha inngått et samarbeid med Careium for salg av Nattugla.

Nattugla er et verktøy for visuelt digitalt tilsyn som benyttes av helsepersonell for trygg og sikker oppfølging av tjenestemottakerne. Løsningen består av smart kamera med anonymisering som har den beste tilgjengelige sikkerheten som finnes i markedet. Høyttaler med krystallklar lyd gir mulighet for toveis kommunikasjon. Nattugla har en rekke smarte alarmer som gir varsler ved definerte hendelser. Disse alarmene gjøt at Nattugla er en trygg og innovativ løsning for institusjoner, omsorgsboliger og hos hjemmeboende der kommunen ønsker å utføre digitalt tilsyn.

Careium (tidligere kjent som Doro Care) tilbyr kvalitetssikre, kostnadseffektive og digitale sikkerhetsløsninger som bidrar til at brukere kan leve et trygt og selvstendig liv lenge. Careium er markedsledende innen teknologibasert omsorg i Europa og leverer for øyeblikket tjenester til ca. 400 000 mennesker.

«Vi er svært glade for at vi har signert en samarbeidsavtale med Hepro. Dette partnerskapet passer bra med vår etablerte strategi for å tilby sterke og innovative løsninger til våre kunder og brukere. Nattugla er et flott tillegg til vår allerede sterke produktportefølje,»

sier Martin Puumalainen, Cheif Commercial Officer i Careium Group.

«Vi er veldig fornøyde med å inngå denne samarbeidsavtalen med Careium for distribusjon av Nattugla. Vi er sikre på at vår partner strategi sammen med kundefokuset til Careium vil bli en stor suksess. Begge selskapene har mål om å tilgjengeliggjøre innovative velferdsteknologiske løsninger via eksisterende og pålitelige kundeforhold til tjenestemottakere som trenger tilpasset og proaktiv omsorg. Med dette som et fundament vil vi kunne nye markeder også. Vi gleder oss til samarbeidet,» legger til Geir Tore Jakobsen, CEO i Hepro.