NETTBUTIKK
Vi er særdeles opptatte av sittestilling og ønsker at så mange barn som mulig kan dra nytte av våre produkter. Derfor er vi stolte av å kunne presentere det siste tilskuddet til Krabat Jockey-serien - Krabat Jockey i størrelse 0, spesielt utviklet for de aller minste barna.

Arbeidsstol med salsete

Krabat Jockey er en ergonomisk arbeidsstol med salsete, skapt for barn mellom 0 og 14 år. Den særegne utformingen med salsete gir barnet en mer oppreist og aktiv sittestilling som er ideell for arbeidssituasjoner i barnehage og skole. Tidligere har Krabat Jockey vært tilgjengelig i to størrelser, men vi følte det var på høy tid å kunne tilby denne populære stolen også til de yngste.

Krabat Jockey arbeidsstol størrelse 0

Vi vet hvor viktig det er med tidlig intervensjon hos barn, og derfor har vi lagt stor vekt på å tilby Krabat Jockey i en enda mindre størrelse. Ved tidlig intervensjon unngår man ofte en forverring av tilstanden før man setter inn tiltak. Vi vet at barn begynner å sitte i ung alder og vi ønsker å ha et fokus på en symmetrisk sittestilling, hvor bekkenstilling og nøkkelpunkter står godt i forhold til hverandre, fra starten av. Fra barnehabiliteringen blir det anbefalt å posisjonere barn med funksjonsnedsettelse i sittende fra seks måneders alder, og vår nye størrelse 0 gjør dette mulig. Les mer om tidlig intervensjon.

Krabat Jockey str. 0 er utformet for å møte behovene til de aller minste barna, fra seks måneders alder. Den har det samme gjennomtenkte designet som de øvrige stolene i serien, med et salsete som tilbyr barnet å sitte med en åpen hoftevinkel, som igjen gir en nøytral bekkenstilling. Dette er utgangspunktet for å sitte med en rett overkropp, frie armer og et hode i midtstilling – en optimal posisjon for konsentrasjon og fokus. En av de bemerkelsesverdige egenskapene ved salsetet er også at det gir barna muligheten til å få føttene inn under seg. Dette skaper en svært stabil sittestilling og stimulerer til postural kontroll. Les mer om fysiologiske fordeler av salsete.

Krabat Jockey arbeidsstol med salsete

«Vår produktutvikler i samarbeid med fysio- og ergoterapeutene våre har designet en kul stol som skal gjøre barn og foreldre stolte. Et godt hjelpemiddel er barnets ledsager i hverdagen. Det er viktig at det er tiltalende og brukervennlig slik at barnet kan bruke det med glede.»

Kristine Westby, avdelingsleder for avdeling Krabat

Krabat Jockey er nå tilgjengelig i tre forskjellige størrelser: størrelse 0, 1 og 2.

Ta kontakt med oss for å lære mer om Krabat Jockey størrelse 0 og hvordan den kan forbedre hverdagen for de minste barna.

Alle produktene til Krabat er hjelpemidler og kan søkes på via NAV hjelpemiddelsentral.

Følg med – vi har flere Jockeyer på gang!