NETTBUTIKK

Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter. Bilde: Røros Kommune

Hepro leverer godt i konkurranse med andre aktører

På Røros finner vi Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter som er bygget i massivtre. Første byggetrinn skal huse 45 beboere, ansatte, behandlingstjenester og kafé. Når andre byggetrinn står klart, skal Øverhagaen ha totalt 77 heldøgnsplasser.

Til tross for en krevende korona-situasjon har tidsplanen holdt. De første beboerne flyttet inn i august i år og kan oppleve moderne baderom og sanitærløsninger levert av Hepro.

– Øverhagaen prosjekt har vært et flott prosjekt å jobbe med, sier Sarita Betin, Key Account Manager for Gaius og prosjekt i Norge. Sarita understreker at Hepros baderomsløsning er spesielt tilpasset personer med nedsatt funksjonsevne samtidig er konseptet utviklet for å avlaste pleiepersonell i størst mulig grad.

Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter
Øverhagaen bo-, helse- og velferdssenter. Bilde: Røros Kommune

Konsept, ikke bare enkeltprodukter

– Hepros baderomsløsning er et helhetlig konsept. Konseptet har nøye planlagte og utprøvde funksjonelle elementer som hjelper brukerne med å være uavhengige og mobile, og lar omsorgsgiverne arbeide i gode ergonomiske posisjoner. Hepro leverer både til kabinleverandører, ferdige baderomsmoduler, og til plassmonterte prosjekt tilpasset oppdragsgiver etter arkitektenes ønske. Tekniske tegninger er også noe vi har hjulpet med i dette prosjektet, sier Sarita.

Gaius baderomsløsninger
Gaius baderomsløsninger fremmer selvstendighet og mobilitet

“Vi valgte å bestille baderomsutstyr fra Hepro. Dette fungerte veldig bra, de er konkurransedyktige på pris, løsningsorienterte og en god montasje ble utført. Byggherre ble også veldig fornøyd med leveransen”, forteller Kurt Ove Lodgaard, Avdelingsleder VVS Trondheim i Bravida.

– Det er alltid fint å få gode tilbakemeldinger, denne gangen fra Bravida. Det bekrefter nok en gang at vi er leveringsdyktige i dette markedet, sier Betin.

– Vårt mål er å levere høy produktkvalitet, kort responstid med enkle kommunikasjonsveier. Dette er viktig i alle prosjekter. Noen av våre styrker er at vi har et bredt sortiment og fleksible løsninger som har resultert i et vellykket prosjekt og samarbeid på Øverhagaen, avslutter Sarita Betin smilende.

Rommene har egne bad med hev- og senktoaletter.
Rommene har egne bad med hev- og senktoaletter. Bilde: Røros Kommune