NETTBUTIKK

Hepro har ansatt Ellen Myrland for å jobbe som fagrådgiver mot alle våre kunder samt være partneransvarlig innenfor Velferdsteknologi. Ellen har bakgrunn som sykepleier og kommer nå fra RoomMate hvor hun har jobbet som fagrådgiver i tre år. Ellen er brennende engasjert i teknologi som gir innbyggerne (pasienter, pårørende og ansatte) et tryggere, sikrere og bedre liv. Hun belyser på en unik måte de situasjonene der teknologi faktisk gjøre en bedre jobb enn mennesket, og hvordan helsepersonell kan anvende teknologien som støtte og supplement inn i sine daglige rutiner og arbeidsoppgaver.

​Jeg er veldig glad for å begynne i Hepro og gleder meg til å jobbe med både kunder og partnere.

Jeg har jobbet med velferdsteknologi i fire år nå og det har vært en spennende og engasjerende reise. Det har skjedd en revolusjon i løpet av disse årene. Det er mange nordiske aktører som utvikler spennende teknologiske løsninger i samarbeid med kommuner. Sammen med både kunder og leverandører av disse løsningene skal jeg gjennom min rolle som fagrådgiver og partneransvarlig sørge for at vi utvikler de beste totalløsningene for både bruker og tilbyder. Jeg ønsker at man skal kunne velge å bo hjemme hele livet, og det er fullt mulig om den rette teknologien anvendes riktig.

Jeg har veldig lyst til å være med å endre hvordan helse- og omsorgstjenester jobber og endre tankemåten slik at man kan utnytte velferdsteknologiske løsninger på best mulig måte og dekke alle behovene slik at man kan bo lengre hjemme og øke livskvaliteten», sier Ellen.

«Å få en ressurs som Ellen med sykepleier bakgrunn og brennende engasjement for at mennesker skal få en bedre hverdag og kunne bo hjemme lengre, vil gi oss som leverandør en verdifull ny dimensjon som vil komme våre kunder, samarbeidspartnere og interne ressurser til gode. Vi er svært glade over å kunne ønske Ellen velkommen til Hepro», sier Irene Dybdahl, avdelingsleder Teknologi.