NETTBUTIKK
Banner Image

Om Hepro

Aktiv og trygg i alle livets faser

Historien bak Hepro

Hepro ble etablert i 1987 og har sitt hovedkontor og produksjonslokaler omringet av majestetiske fjell ved Rognan i Saltenfjorden. Vi har vokst til å bli en ledende aktør innen tekniske hjelpemidler og velferdsteknologiske løsninger, med kontorer spredt i Asker, Bodø, Drammen, Elverum og Trondheim. Siden oppstarten har vi skapt innovative løsninger som har forbedret livskvaliteten for tusenvis av mennesker.
Module Image

Vår målsetning og våre verdier

Hos Hepro er vår visjon tydelig: "Vi skal bryte barrierer!"

Vår misjon er enda viktigere – "Ethvert menneske skal være aktiv og trygg i alle livets faser."

Vi lever etter verdiene leken, ærlig, og raus, som gjenspeiles i alt vi gjør – fra produktutvikling til kundeservice. Vi tror på å skape løsninger som ikke bare er funksjonelle, men også beriker livet til de som bruker dem.
Module Image

Markedsområder

Hepro har to satsningsområder:

Tekniske hjelpemidler for alle barn, ungdom, og voksne samt Velferdsteknologi.

Hepro er én av Norges ledende aktører innen hjelpemidler og velferdsteknologi, men vår tilstedeværelse strekker seg langt utover landets grenser. Våre produkter og løsninger eksporteres til hele verden.
Module Image

Tekniske hjelpemidler

Hepro startet sin reise i 1987 med utvikling og produksjon av voksenhjelpemidler. Vår ekspertise innen dette feltet har vokst, og i dag tilbyr vi et bredt spekter av produkter, bl.a. løftestoler, Gripo støttestang, elektriske kjøretøy og hygieneprodukter.

Vår portefølje inkluderer også Krabat, en merkevare dedikert til innovative hjelpemidler for barn. Krabat-produkter, som f.eks. arbeidsstoler og manuelle rullestoler med salsete, har ikke bare vunnet designpriser, men gir barn muligheten til mestring og fremgang på en morsom og interessant måte.
Module Image

Velferdsteknologi for en bedre omsorg

I en tid med økende antall eldre og begrensede ressurser innen helsevesenet, jobber Hepro for å frigjøre tid og forbedre omsorgen gjennom teknologiske løsninger. Vi har en helhetlig tilnærming til velferdsteknologi med en egen plattform, Hepro Respons. Denne skalerbare plattformen samler all velferdsteknologi som f.eks. pasientvarsling, digitalt tilsyn, lokaliseringsteknologi og medisineringsstøtte. Over 170 norske kommuner benytter seg av Hepro Respons for å forbedre kvaliteten på helsetjenester.

Kundefokus

I nært samarbeid med kommuner, helsepersonell, sluttbrukere og pårørende, utvikler vi produkter og løsninger som gir mobilitet, trygghet, mestring og en bedre hverdag. Gjennom høy kvalitet, rask responstid og enkel kommunikasjon ønsker Hepro å være det naturlige førstevalget for alle som har behov for hjelpemidler og velferdsteknologi.

Part of Addlife

Hepro er eid av det Stockholmsbaserte børsnoterte AddLife konsernet. Med mer enn 85 selvstendige datterselskaper og over 2300 ansatte, er AddLife en ledende aktør innen "Life Science" på det europeiske markedet. AddLife eier og kjøper markedsledende selskaper i nisjesegmenter med tilbud primært rettet mot helsesektoren - fra forskning til medisinsk behandling. AddLife har en entreprenørdrevet forretningsmodell, med selvstendige datterselskaper som tilbyr høy kvalitet og kostnadseffektivt løsninger og produkter til både privat og offentlig sektor.

Engasjement for fremtiden

Vi er stolte av å være en godkjent lærebedrift og tilbyr spennende muligheter for lærlinger innen Industrimontørfaget, Logistikkfaget, og Service- og administrasjonsfaget.

Kontakt oss:

Samtykke(Påkrevd)